Τα βήματα για το άνοιγμα λογαριασμού σε στοιχηματική εταιρία

Πώς “ανοίγω λογαριασμό” σε στοιχηματική εταιρία; Η συγκεκριμένη απορία απασχολεί αρκετούς που ασχολούνται με το στοίχημα κι εμείς είμαστε εδώ για να σας διαφωτίσουμε, παραθέτοντάς σας τα απαραίτητα βήματα.

Το πρώτιστο βήμα είναι η εγγραφή στη στοιχηματική εταιρία, με την αντίστοιχη επιλογή να βρίσκεται συνήθως στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας της. Θα μπορούσαμε να διακρίνουμε δύο μέρη στη φόρμα εγγραφής: α) τα προσωπικά στοιχεία και β) τα στοιχεία λογαριασμού. Στο πρώτο μέρος παρέχονται από τον παίκτη στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, ο τόπος κατοικίας (πόλη, περιοχή, διεύθυνση, Τ.Κ.), η χώρα, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το e-mail. Σημειώστε ότι οι παρεχόμενες πληροφορίες σε αυτό το κομμάτι πρέπει να γράφονται στα ελληνικά.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Όσον αφορά τα στοιχεία λογαριασμού, ο… λόγος για το Όνομα Χρήστη (Username) και τον Κωδικό Πρόσβασης (Password). Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, εδώ χρησιμοποιούνται λατινικοί χαρακτήρες. Ενδείκνυται ο Κωδικός Πρόσβασης να είναι δύσκολος, προκειμένου να αποφευχθεί ο όποιος κίνδυνος παραβίασης του λογαριασμού. Μάλιστα, στην προσπάθεια επίτευξης ακόμα μεγαλύτερης ασφάλειας αρκετές ιστοσελίδες περιλαμβάνουν κάτω από τα δύο αυτά στοιχεία μία “προσωπική ερώτηση” και μία “προσωπική απάντηση” και ακολούθως τον κωδικό captcha, τον οποίο καλείται να συμπληρώσει ο παίκτης ακριβώς όπως είναι γραμμένος (πχ. κεφαλαία όπου το γράμμα είναι κεφαλαίο).

Η παραπάνω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποδοχή των όρων και των προϋποθέσεων από την πλευρά του παίκτη. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν επιλέξετε την “αποδοχή”.

Τέλος, έχουμε τη διαδικασία ταυτοποίησης. Η ιστοσελίδα ζητάει από τον παίκτη την αποστολή ορισμένων στοιχείων (πχ. αριθμός ταυτότητας), προκειμένου να προχωρήσει στη συνέχεια στην ενεργοποιήση του λογαριασμού. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, ο παίκτης αποκτά άμεσα το δικαίωμα πονταρίσματος, πραγματοποίησης αναλήψεων και γενικότερα συναλλαγών με την εν λόγω ιστοσελίδα.