Τένις: Τι γίνεται σε περίπτωση τραυματισμού;

Ένας τραυματισμός παίκτη σε ατομικό άθλημα σίγουρα δεν περνά απαρατήρητος από κανέναν, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην ματαίωση μίας αναμέτρησης. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα επηρεάσει την εξέλιξη της αν τελικά ο τραυματίας αθλητής αποφασίσει να «σφίξει τα δόντια».

Πρόκειται για έναν αστάθμητο παράγοντα, τον οποίο είναι αδύνατον να λάβει κανείς υπ’ όψιν του πριν αποφασίσει να ποντάρει σ’ ένα αθλητικό γεγονός. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε παίξει τα χρήματα ματς σε αγώνα τένις και αυτός διακοπεί λόγω τραυματισμού;

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε περίπτωση που έχουμε ποντάρει στο πρώτο σερβίς του αγώνα, για να ισχύσει θα πρέπει να έχει γίνει ένα σερβίς, δηλαδή με άλλα λόγια, να έχει ξεκινήσει απλά ο αγώνας. Τα δεδομένα αλλάζουν αν ποντάρουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου σετ, καθώς αν ένας παίκτης αποσυρθεί πριν την ολοκλήρωση του ως τραυματίας, το ποντάρισμα μας ακυρώνεται.

Το ίδιο ισχύει προφανώς αν ποντάρουμε και στο αποτέλεσμα του δεύτερου σετ, όπως επίσης και στο τελικό αποτέλεσμα. Δηλαδή, όλα τα στοιχήματα που έχουν να κάνουν με αποτέλεσμα ακυρώνονται αν ένας παίκτης αποσυρθεί απ’ το παιχνίδι πριν το όριο όπου έχει τοποθετηθεί το ποντάρισμα μας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις