Τι είναι η μεταβολή της πτώσης αποδόσεων;

Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε παίκτη του στοιχήματος είναι σίγουρα η πτώση αποδόσεων, μέσω των οποίων μπορεί να αποκομίσει κέρδη. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνει, καθώς μπορεί να μην τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Επομένως, η πτώση αποδόσεων χρησιμοποιείται από αρκετούς ως ένα σημαντικό μέσο πληροφόρησης, σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς.

Όλες οι αναμετρήσεις παίζουν στην Goalbet!

Κύριο μέλημα του κάθε παίκτη στη σωστή μελέτη των πτώσεων, είναι σε πόσες ιστοσελίδες έχει αλλάξει η απόδοση ενός συγκεκριμένου σημείου και να μην περιορίζεται μόνο σε μια ιστοσελίδα. Για παράδειγμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της τάσης της αγοράς είναι η απόδοση να έχει πέσει στο 60%-70% των ιστοσελίδων, περίπου δηλαδή σε 40-50 ιστοσελίδες περίπου. Παράλληλα, τον παίκτη θα πρέπει να τον απασχολούν εντυπωσιακές πτώσεις δηλαδή το διπλό να πέσει από το 8.00 στο 4.00.

Στην πραγματικότητα η πτώση μιας απόδοσης μπορεί να σημαίνει πολλά, ενώ οι αποδόσεις μπορούν να πέφτουν για διαφορετικούς λόγους. Για παράδειγμα, ειδήσεις όπως τραυματισμός ενός βασικού ποδοσφαιριστή, πολλές απουσίες σε μια ομάδα, άσχημο κλίμα στην ομάδα ή ακόμη και έλλειψη κινήτρου, μπορεί να είναι λόγοι για τους οποίους ένα σημείο μπορεί να δεχθεί αρκετό ποντάρισμα. Αυτό σημαίνει πως η απόδοση θα πέσει όσο χρειαστεί προκειμένου να “σορροπήσει” και σε αυτή την περίπτωση θα είναι ελάχιστα ελκυστική προς κάποιον που θα θέλει να ποντάρει στο συγκεκριμένο σημείο.

Άλλος ένας λόγος της μεταβολής του σετ των αποδόσεων είναι οι πληροφορίες για “στημένα παιχνίδια”. Φυσικά εδώ λίγοι είναι οι παίκτες που έχουν όντως τη δυνατότητα να μάθουν για αυτά, ενώ όσοι έχουν την τύχη να πάρουν πληροφορίες μπορούν να αποκομίσουν σημαντικά κέρδη. Σε πολλές περιπτώσεις οι πληροφορίες αυτές είναι ψευδείς, με αποτέλεσμα την μεγάλη απώλεια χρημάτων.

Σε πτώση αποδόσεων μπορεί να οδηγήσουν επίσης μια λάθος απόδοση ή κάποια αντιγραφή αποδόσεως από άλλη στοιχηματική εταιρία. Δεν είναι λίγες εξάλλου οι φορές που κάποιες ιστοσελίδες ανοίγουν τα στοιχήματα ενός αγώνα αρκετές μέρες νωρίτερα ή αντιγράφουν αποδόσεις άλλων ιστοσελίδων, και στη συνέχεια είναι υποχρεωμενες να ρίξουν τις αποδόσεις αυτές.

Τέλος, πολλοί είναι οι παίκτες που πέφτουν “θύματα” κερδοσκόπων. Δηλαδή ατόμων που ποντάρουν μεγάλα ποσά σε ένα σημείο. Η εκάστοτε ιστοσελίδα καλείται να ρίξει την απόδοση της, με τους παίκτες να ακολουθούν το ποντάρισμα θεωρώντας μη φυσιολογική τη συγκεκριμένη απότομη πτώση.