Τι είναι και πως εφαρμόζεται το Arbitrage

Το Arbitrage ή αλλιώς γνωστό και ως Sure Bet είναι μία ανταποδοτική στρατηγική που μέσα στο χρόνο αποφέρει σημαντικά κέρδη στον παίκτη και όπως είναι λογικό κερδίζει συνεχώς όλο και περισσότερους υποστηρικτές. Ο παίκτης ανεξαρτήτου αποτελέσματος μπορεί να εξασφαλίσει κέρδος, τοποθετώντας αντίθετα στοιχήματα σε δύο ή περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Είναι μια επενδυτική ευκαιρία που επιφέρει κέρδος χωρίς ρίσκο. Στην περίπτωση του οnline στοιχήματος σε αθλητικά γεγονότα, οι «τιμές» είναι οι αποδόσεις και οι αγορές είναι δύο ή περισσότεροι ανταγωνιστές bookmakers. Η καλύτερη ευκαιρία που μπορεί να έχει ένας παίκτης για arbitrage προκύπτει όταν είναι σε θέση να στοιχηματίσει σε όλα τα πιθανά αποτελέσματα ενός αγώνα, που ανεξάρτητα από την τελική του έκβαση, οι αποδόσεις εγγυώνται κέρδος. Τα περισσότερα αθλήματα έχουν δυο ή τρία πιθανά αποτελέσματα, με το live betting να είναι ο πιο γνωστός τρόπος πονταρίσματος. Αυτό συμβαίνει όταν η απόδοση που δίνει ένας book απομακρύνεται από τις αποδόσεις που δίνουν άλλοι bookmakers.

Για παράδειγμα σε ένα παιχνίδι Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μια ιστοσελίδα Α άσσος έχει απόδοση 1.50, στην ιστοσελίδα Β η ισοπαλία έχει τιμή 4.60 και στην ιστοσελίδα Γ το διπλό προσφέρεται στο 11.00. Ο παίκτης αν υποθέσουμε ότι έχει κάβα 100 ευρώ, ποντάρει 68.38 ευρώ στον άσσο και παίρνει πίσω 102.57 ευρώ, 22.30 στην ισοπαλία και παίρνει πίσω 102.58ευρώ, αλλά και 9.32 στο διπλό και παίρνει πίσω 102.52. Μέσα από το παραπάνω παράδειγμα φαίνεται ότι ο παίκτης έχει surebet, αλλά και εξασφαλισμένο κέρδος περίπου 2,5ευρώ.

Κατανόηση των βασικών, αρχικό κεφάλαιο, υπομονή και τεχνικές αντιμετώπισης των προβλημάτων, είναι μερικά στοιχεία και παράμετροι που καλείται να έχει ο παίκτης, πριν ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο σύστημα. Παράλληλα, θα πρέπει να εξετάζει τις αποδόσεις πολλών ιστοσελίδων στοιχήματος, καθώς οι περισσότερες από αυτές δεν είναι αξιόπιστες, ενώ σίγουρα θα πρέπει να μελετήσει τους κανόνες διευθέτησης των αγορών.

Συμπερασματικά, τo Arbitrage είναι ουσιαστικά η εκμετάλλευση του ανταγωνισμού μεταξύ των ιστοσελίδων στοιχήματος που προσπαθούν να προσφέρουν καλύτερες αποδόσεις στους πελάτες τους. Η διαφορά αυτή δίνει τη δυνατότητα στον εκάστοτε παίκτη να ποντάρει σε κάθε πιθανό αποτέλεσμα ενός αγώνα σε διαφορετικά site στοιχημάτων και να καταφέρνει να βγαίνει κερδισμένος. Μετατρέπει δηλαδή το στοίχημα σε μια επιχείρηση με μηδενικό ρίσκο και κέρδη από 10%-30% του αρχικού κεφαλαίου κάθε μήνα.