Τι είναι οι Τζίροι Betfair και πώς διαβάζονται;

Ένα από τα πλέον πιο χρήσιμα “εργαλεία” για κάθε παίκτη του στοιχήματος είναι σίγουρα οι Τζίροι Betfair, αρκεί φυσικά ο ίδιος φυσικά ο ίδιος ο παίκτης να γνωρίζει πως να τους “διαβάσει” αλλά και να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει.

Όλες οι αναμετρήσεις παίζουν στην Goalbet!

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Betfair είναι μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές στοιχηματικές κοινότητες, μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Δίνει την δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός αγώνα, με τις αποδόσεις να είναι πραγματικές μιας και δεν υπάρχει η γκανιότα των μπουκ. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως καθημερινά επεξεργάζεται περίπου πέντε εκατομμύρια συναλλαγές από τους δυο εκατομμύρια εγγεγραμμένους πελάτες της.

Μέσα λοιπόν από τους τζίρους, ο κάθε παίκτης μπορεί να δει τα πιο δημοφιλή πονταρίσματα της ημέρας. Οι μεγάλες ομάδες και τα φαβορί παίρνουν, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, το μεγαλύτερο όγκο στοιχημάτων. Διαβάζοντας τους, ο παίκτης μπορεί να κάνει ένα “ξεσκαρτάρισμα” μέσα από έναν μεγάλο αριθμό αγώνων, και μετά από μελέτη των ομάδων και των στατιστικών, να καταλήξει σε ποιους από αυτούς θα στοιχηματίσει. Βοηθάει δηλαδή στο να βρεθούν τα πιο σημαντικά παιχνίδια, καθώς είναι αδύνατο για τον παίκτη να δει το κάθε ένα ξεχωριστά, ειδικά αν το σύνολο των αγώνων της ημέρας είναι μεγάλος.

Φυσικά για να το πράξει θα πρέπει να γνωρίζει παράλληλα, ειδήσεις της ομάδας όπως αν υπάρχουν σημαντικές απουσίες, αλλαγή προπονητή, ή άλλες άξιες αναφοράς ειδήσεις. Οι πραγματικές αποδόσεις σε κάθε παιχνίδι, βγαίνουν λίγο πριν από την έναρξη του, με τον παίκτη να έχει την δυνατότητα να βρει αυτές που αξίζουν το ποντάρισμα.

Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως δεν είναι εφικτό για έναν παίκτη να δει πόσοι ακόμη παίκτες έχουν ποντάρει στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παρόλα αυτά όμως οι Τζίροι Betfair έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμοι στο χώρο του στοιχήματος.