Τι είναι τα Virtual Sports;

Δεν αποτελεί μυστικό πλέον, πως τα Virtual Sports κερδίζουν ολοένα και περισσότερους οπαδούς και ιδίως τους λάτρεις του στοιχήματος. Το μεγάλο πλεονέκτημα των Virtual Sports είναι πως είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, και τις επτά μέρες της εβδομάδας, εκτοξεύοντας τη δράση και την αδρεναλίνη των παικτών στα ύψη.

Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως είναι λογικό έχουν “μυριστεί” την κατακόρυφη αύξηση της δημοτικότητας των Virtual Sports, έτσι κι αυτές από τη μεριά τους προσπαθούν να βελτιώνουν διαρκώς τα λογισμικά τους, ώστε οι υπηρεσίες τους να γίνονται ολοένα και πιο προσεγμένες.

Είναι άξιο αναφοράς πάντως, πως τα Virtual Sports μοιάζουν περισσότερο με παιχνίδια καζίνο παρά με το στοίχημα, μιας και τα αποτελέσματά τους έρχονται από την ίδια Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών (RNG).

Παρακάτω σας παραθέτουμε μια λίστα με τα δημοφιλέστερα Virtual Sports που κυκλοφορούν, όπως επίσης και με τις διαθέσιμες αγορές στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε.

Ποδόσφαιρο: Όσον αφορά το ποδόσφαιρο μπορείτε να ποντάρετε στο νικητή του αγώνα, στο Under/Over, σε Ημίχρονο/Τελικό, όπως επίσης και στο ακριβές σκορ. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις περισσότερες από τις ιστοσελίδες που διαθέτουν Virtual Sports μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία των ομάδων για την τρέχουσα αγωνιστική – εικονική – περίοδο, όπως επίσης και χρήσιμα στατιστικά που θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε πιο σωστά τα χρήματά σας.

Horse racing: Στο συγκεκριμένο αγώνισμα μπορείτε να στοιχηματίσετε στο άλογο που θα κερδίσει την κούρσα, σε forecast και σε tricast. Για να κερδίσετε στη δεύτερη επιλογή θα πρέπει το άλογο που θα επιλέξετε να τερματίσει στην πρώτη δυάδα, ενώ στην τρίτη επιλογή θα πρέπει το άλογο να τερματίσει εντός της πρώτης τριάδας.

Dog Racing: Τα στοιχήματα στις εικονικές κυνοδρομίες είναι ίδια με αυτά στις ιπποδρομίες. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο νικητή του αγώνα, σε forecast και σε tricast.

Δεν αποκλείεται να συναντήσετε κι άλλα αθλήματα όπως τέννις ή μπάσκετ, ωστόσο αυτά δεν είναι αρκετά διαδεδομένα όπως τα παραπάνω.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν είναι ασφαλές να παίζουν τα χρήματά τους σε Virtual Sports. Η απάντηση είναι θετική, καθώς από τη στιγμή που τα αποτελέσματα προέρχονται από τη Γεννήτρια Τυχαίων αριθμών (RNG), διασφαλίζετε και η ακεραιότητα των αποτελεσμάτων, αποκλείοντας το γεγονός να υπάρξουν “βρώμικα” αποτελέσματα.

Κάποιοι άλλοι από την πλευρά τους, αναρωτιούνται γιατί να στοιχηματίσουν σε Virtual Sports. Και εδώ όμως η απάντηση είναι απλή. Η συνεχής δράση σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά γραφικά και τις πολλές διαθέσιμες αγορές, δίνουν τη δυνατότητα στον εκάστοτε παίκτη να ζήσει μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.