Τι είναι το cash out – Ποιες ιστοσελίδες έχουν cash out

Τη δυνατότητα στον παίκτη να κλείσει ή να διευθετήσει το στοίχημα του πριν τελειώσει ένα παιχνίδι στο οποίο έχει στοιχηματίσει δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες, το λεγόμενο «cash out».

Μ’ αυτό τον τρόπο, λοιπόν, ο παίκτης μπορεί να αποσύρει κατά τη διάρκεια του μιας αναμέτρησης το στοίχημα μου στοίχημά του, με την ιστοσελίδα να του προσφέρει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, προκειμένου να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια. Με το cash out ο παίκτης έχει την ευκαιρία να βγάλει κέρδος σε περίπτωση που η ομάδα που πόνταρε σκοράρει πρώτη στο παιχνίδι είτε να μειώσει τη ζημιά, παίρνοντας πίσω ένα ποσοστό από το αρχικό κεφάλαιο που πόνταρε.

Οι ιστοσελίδες που προσφέρουν τη δυνατότητα για Cash out είναι ο Stoiximan, η Interwetten,  η Goalbet, η 2winbet, η Netbet, η Sportingbet, η Vistabet και η Bet365.

Ας αναλύσουμε ένα παράδειγμα. Αν κάποιος έχει στοιχηματίσει 10 ευρώ στη νίκη της Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι σε απόδοση 2.00 και η Άρσεναλ προηγηθεί, τότε η ιστοσελίδα θα προσφέρει 14 ευρώ στον παίκτη για να διευθετήσει το στοίχημά του με κέρδος 4 ευρώ αν δε θέλει να περιμένει μέχρι τη λήξη του αγώνα. Παράλληλα, αν το παιχνίδι στο 80’ είναι ισόπαλο, ο παίκτης μπορεί να αποσύρει το ποντάρισμα και να λάβει πίσω ένα ποσό, αρκετά μικρότερο, βέβαια, από τα 10€. Σε αυτή την περίπτωση, δε θα είμαι κερδισμένος, αλλά θα πάρει τουλάχιστον  πίσω ένα μέρος των χρημάτων του.

Για την ακρίβεια, το Cash Out δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη του στοιχήματος να έχει τον πλήρη έλεγχο του πονταρίσματός του και αν το αξιοποιήσει σωστά, τότε μπορεί ή να περιορίσει τις ενδεχόμενες απώλειες που είναι πιθανόν να προκύψουν ή να βγάλει και σημαντικό κέρδος.