Τι χρειάζεται για να παίξω στοίχημα στο Ίντερνετ;

Η διαδικασία της δημιουργίας λογαριασμού για online στοίχημα στις στοιχηματικές εταιρίες και κατόπιν το ποντάρισμα απαιτούν πάντα μεγάλη προσοχή. Αρκετοί είναι αυτοί που τη θεωρούν ως ιδιαίτερα περίπλοκη και κατάλληλη μόνο για… μύστες του διαδικτύου, όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Αρκεί να ακολουθήσετε τα κατάλληλα βήματα.

Σκεφτείτε πρώτιστα ποια από τις στοιχηματικές εταιρίες θεωρείτε ότι ταιριάζει στα δικά σας «θέλω» και γούστα. Οι επιλογές είναι πολλές, όμως η εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων προκύπτει μόνο μέσω της ενδελεχούς ενημέρωσης για το τί σας παρέχει η κάθε ιστοσελίδα. Παρέχονται διαφορετικές προσφορές, διαφορετικές αποδόσεις, αλλά και διαφορετικά «πακέτα». Ως εκ τούτου, καλό θα ήταν να κάνετε μια έρευνα αγοράς.

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στην Interwetten!

Μετά την εγγραφή σας, θα σας ζητηθεί να καταθέσετε ένα χρηματικό ποσό, προκειμένου να αποκτήσετε τη δυνατότητα για ποντάρισμα. Οι μέθοδοι πληρωμής και κατάθεσης για να παίξετε online στοίχημα είναι αρκετοί (χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, paysafe card), ενδεχομένως όμως διαφορετικοί από πάροχο σε πάροχο, οπότε κι εδώ έχει σημασία τί ταιριάζει στις δικές σας προτιμήσεις.

Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με χρήματα, είναι αυτονόητο ότι όλες οι ιστοσελίδες θα σας ζητήσουν ταυτοποίηση για τα στοιχεία που έχετε δώσει. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, ο στοιχηματικός πάροχος θα σας ζητήσει μια σειρά από έγγραφα, τα οποία θα αποδεικνύουν τη γνησιότητα των στοιχείων σας (ηλικία, μόνιμη κατοικίας, τρόπος πληρωμής). Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας, θα είστε σε θέση να κάνετε ανάληψη.

Αυτό θα συμβεί με βάση την επιλογή που κάνατε στο θέμα της κατάθεσης. Το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότερες ιστοσελίδες θα σας υποχρεώσουν οι αναλήψεις να γίνονται μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Εναλλακτική επιλογή είναι αυτή των ηλεκτρονικών πορτοφολιών (όπως αυτά της Skrill και της Neteller), που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας, άμεσα, χωρίς εμπόδια και, κυρίως, με τις απαραίτητες εγγυήσεις για ασφάλεια και αξιοπιστία.