Το ΥΠΕΡ και το ΚΑΤΑ στο ανταλλακτήριο

Τι είναι το ΥΠΕΡ και το ΚΑΤΑ στο ανταλλακτήριο; Ο κόσμος του στοιχήματος διαθέτει αρκετούς εξειδικευμένους τομείς, οι οποίοι όπως είναι λογικό δεν μπορούν να ανακαλυφθούν απ’ όλους τους παίκτες. Μερικά πράγματα είναι απλά, άλλα είναι περισσότερο σύνθετα και ένα μεγάλο ποσοστό των παικτών δεν μπαίνουν στη διαδικασία καν να τα αναλύσουν.

Το ανταλλακτήριο στοιχημάτων, λοιπόν είναι ένας από τους εν πολλοίς. Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται. Σίγουρα θα χρειαστεί μελέτη, κατανόηση όλων των παραμέτρων και στη συνέχεια πλήρη ενασχόληση και ποντάρισμα. Πάμε να δούμε όμως τι ισχύει με το ανταλλακτήριο, τον κόσμο του οποίου αν μάθουμε να ερμηνεύουμε, θα αντιληφθούμε ότι μπορεί να εξυπηρετήσει το ποντάρισμα μας, δηλαδή την τσέπη μας.

Όλα τα παιχνίδια παίζουν στην Betshop!

Το ποντάρισμα υπέρ ενός σημείου, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο με το φυσιολογικό ποντάρισμα σε μια οποιαδήποτε στοιχηματική εταιρία. Πρόκειται για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι θα συμβεί κάτι. Όταν τοποθετείτε χρήματα στο υπέρ, παίζετε όπως σε κάθε συνηθισμένο book.

Πάμε και στο ποντάρισμα ΚΑΤΑ, το οποίο είναι λίγο πιο σύνθετο και φαίνεται αρκετά περίπλοκο σε πολλούς παίκτες. Ο στοιχηματισμός κατά μίας επιλογής είναι η τοποθέτηση ενός στοιχήματος με την προοπτική ότι δε θα συμβεί κάτι. Είναι ένα απ’ τα κυριότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον παίκτη το ανταλλακτήριο, τη δυνατότητα δηλαδή να «μετατραπεί» ο ίδιος σε book και να προσφέρει αποδόσεις. Αυτό μπορεί να συμβεί «αγοράζοντας» την πιθανότητα μη νίκης μιας ομάδας σε οποιαδήποτε απόδοση επιθυμούμε, με αρκετό ρίσκο να χρειαστεί να πληρώσουμε σε περίπτωση που δεν επιβεβαιωθεί η επιλογή μας.