Ποια είναι τα απαραίτητα βήματα για τον online στοιχηματισμό;

Η online ενασχόληση με τον στοιχηματισμό θεωρείται μία δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία από πολλούς παίκτες, ωστόσο η αλήθεια είναι ακριβώς αντίθετη. Τα πράγματα είναι απλά, αν ακολουθηθούν τα απαραίτητα βήματα. Τα βασικά βήματα είναι τα εξής: α) εγγραφή, β) τρόπος κατάθεσης, γ) ταυτοποίηση και δ) τρόπος ανάληψης. Ας πάμε, λοιπόν, να δούμε πιο αναλυτικά το καθένα από αυτά.

Α) Για την εγγραφή σε στοιχηματική εταιρία σας παραπέμπουμε σε ειδικό άρθρο, όπου παραθέτουμε αναλυτικά τη διαδικασία. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Σας ξαναθυμίζουμε, μόνο, ότι είναι επιτακτική η συμπλήρωση πραγματικών στοιχείων όταν κάνετε την εγγραφή.

Β) Οι μέθοδοι κατάθεσης διαφέρουν από ιστοσελίδα σε ιστοσελίδα, υπάρχουν όμως ορισμένες που είναι σαφώς οι πιο διαδεδομένες: 1) πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, 2) κάρτα Paysafe ή U-Pay, 3) ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill ή Neteller).

Γ) Το επόμενο στάδιο μετά την εγγραφή και την κατάθεση χρημάτων έχει να κάνει με τη διαδικασία ταυτοποίησης. Κοινώς, η εκάστοτε ιστοσελίδα θέλει να πιστοποιήσει ότι ο λογαριασμός αφορά… εσάς. Για την ταυτοποίηση του λογαριασμού σας χρειάζεται η αποστολή των παρακάτω εγγράφων: 1) αποδεικτικό ηλικίας (ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο), 2) αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ ή κινητού τηλεφώνου, ο οποίος έχει εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο), 3) αποδεικτικό μέσου πληρωμής.

Δ) Ήρθε και η ώρα της ανάληψης… Σε περίπτωση, λοιπόν, που η κατάθεσή σας έχει γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, η ανάληψη πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο. Αν, όμως, έχετε επιλέξει κατάθεση με κάρτα Paysafe (ή με κάρτα Mastercard), τότε απαιτείται άλλη μέθοδος ανάληψης. Το πιο σύνηθες είναι η ανάληψή σας να πραγματοποιηθεί με έμβασμα (τραπεζική μεταφορά).